B&B de Smedery | Nijmegen

Als je dan toch vanuit Nijmegen naar “Das Gasthaus am Reichswald ” in Duitsland wilt, loop dan ” De Walk of Wisdom “

Een nieuwe boeking. Leuk! even kijken. Ik noteer uit de losse pols: We lopen de ” De Walk of Wisdom “: een goede week lopen met je telefoon op onbereikbaar. Tijd om na te denken over je leven en plaats van malen, malen. Geniet naast het werk van het leven.  Doe dingen waar je plezier in hebt, met name in je werk……dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

En logeren bij jullie in De Smedery? (even naar de video kijken op onze startpagina; niet te lang, want hij wordt namelijk steeds leuker.)

Ja, we logeren in een appartement van de Smedery. En dan worden de zussen van Lies nog leuker! Of we even de bagage naar hun volgende loopadres willen brengen? Natuurlijk doen we dat (tegen een milde vergoeding, want de gast blijft altijd koningin). We brengen de bagage weg en komen aan in Frasselt – Kranenburg – Duitsland.

Gasthaus am Reichswald = Träumen:

Das ist ein Teil unserer Philosophie. Kommen Sie an, fühlen Sie sich wohl, lassen Sie sich in einem unserer neu renovierten Zimmer fallen und träumen Sie in unseren neuen Boxspringbetten. Für jeden Anspruch haben wir das passende Zimmer parat,  überzeugen Sie sich selbst…

Das Gasthaus am Reichswald

Even terug naar onze gasten:

Onze B & B appartementen de Smedery zorgt in ieder geval voor een flesje wijn van het huis, waarop Lies en zussen antwoorden: ” Dank je voor de lekkere wijn, bijzonder dat het jullie eigen wijn uit Frankrijk is “. Heerlijk geslapen.

” De gastheer spreekt ” en ook nog eens biologische wijn. Ons pand van B & B de Smedery is duurzaam gerenoveerd met lage temperatuur verwarming in vloeren en wanden met leemstuck lagen, met 21 zonnepanelen, een buffer met 1000 liter door de zonnepanelen opgewarmt water en een warmtepomp. We plakken er gewoon energielabel A op als dat moet!

We bevelen de ” De Walk of Wisdom ” van harte aan: maak je hoofd eens leeg of ga net zoals de zussen eens lekker borrelen, gastronomen of kleppen tijdens de rustpauzes.

We bevelen “Das Gasthaus am Reichswald ” van harte aan met een sterkok in haar midden en kijk op de site en in het bijzinder op de pagina ” Was besonderes ”

Tot een volgende keer.

 

Salut,
Wim en Rianne.