B&B de Smedery | Nijmegen

Overnachten in een B&B, Hotel, Appartement, Groepsaccommodatie in Nijmegen

Als groep een reünie of een weekeinde feest vieren

Overnachten in Nijmegen

Overnachten in Nijmegen wordt een unieke beleving door de accommodaties van Smedery: dé Bed en Breakfast Gelderland. Boek een overnachting in de oudste stad van Nederland en ontdek wat deze stad jou te bieden heeft. Voor de liefhebbers zijn er diverse routes door de natuur om de prachtige landschappen langs de Waal en in de Ooijpolder te ontdekken. Het centrum van Nijmegen kent leuke winkels en restaurants. Ook vind je hier nog diverse overblijfselen van eerdere tijdperken om te bewonderen. De B&B Nijmegen bestaat uit diverse accommodaties. Zo zijn er appartementen te vinden, maar kun je ook kiezen voor een groepsaccommodatie. Een appartement boek je al vanaf €75,- per nacht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op en boek jouw Bed en Breakfast Nijmegen!

Groeps-accommodatie

Lijkt het je leuk om met een groep (oud)studenten, vrienden, familie of collega’s Nijmegen te bezoeken? Nijmegen kent prachtige wandel- en fietsroutes waar je de natuur kunt ervaren. Daarnaast kent Nijmegen vele restaurants en cafés, een mooi centrum om te winkelen en voor de liefhebbers leuke uitgaansgelegenheden. Je kunt ook bij Smedery terecht voor een groepsaccommodatie B&B Nijmegen. Smedery is een Bed and Breakfast gelegen in Nijmegen. De groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot tien personen. Met meer dan tien personen? Neem dan contact op middels de telefoon of per mail. De accommodatie bestaat uit een karakteristiek pand uit 1817 met eigen ingang. Deze groepsaccommodatie B&B Nijmegen ligt op slechts vijf minuten wandelen van de Waalkade en het stadscentrum, maar ook op steenworp afstand van de natuur. Ben je benieuwd naar de groepsaccommodatie? Neem dan contact met ons op en boek jouw accommodatie.

Groepen

Nijmegen is een stad waar veel te beleven valt. Voor groepen is het een enorm leuke plek om een weekendje naar toe te gaan. Je kunt er diverse wandel- of fietsroutes volgen om de natuur te ontdekken. Daarnaast kent Nijmegen een bruisend stadscentrum waar je zowel kunt winkelen als lunchen, dineren of borrelen. Wil jij een groepsovernachting boeken Nijmegen? Boek dan hier de groepsaccommodatie van deze Bed and Breakfast Nijmegen. Deze is geschikt voor groepen tot tien personen en bestaat uit vier slaapkamers en twee badkamers. Wandel de deur uit en begeef je direct in de natuur. De Waalkade als zowel het stadscentrum liggen op slechts vijf minuten wandelen van deze Bed and Breakfast Nijmegen af. Boek hier jouw accommodatie voor met een groep overnachten Nijmegen centrum.

Hotel

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Er is hier enorm veel te beleven en te zien. Zo veel, dat het niet gek is als je er een midweek of een weekendje weg van maakt. Ben je op zoek naar een overnachting in de buurt van Nijmegen en ben je benieuwd naar welke Nijmegen hotels hier geschikt voor zijn? Kies dan voor een overnachting bij Smedery! Alle accommodaties zijn voorzien van een eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer en toilet. In tegenstelling tot een hotel heb je hier dus alles tot je eigen beschikking. Kom lekker tot rust in één van de accommodaties die op loopafstand van het station en het waalstrand te vinden zijn. De accommodaties zijn al vanaf €75,- per nacht te boeken. Boek hier jouw overnachting Nijmegen.

Ook als groep een reünie of weekend feest vieren?

Appartement

Of je nu een bezoek brengt aan Nijmegen om het centrum te ontdekken, of juist om te genieten van de prachtige natuur rondom deze stad: jouw overnachting boek je bij de Smedery! Je hebt de keuze uit diverse appartementen in of rondom Nijmegen. Zo is er een appartement te vinden in de Ooijpolder, Waalzicht en kun je het appartement Smedery boeken. Afhankelijk van de hoeveelheid personen waaruit het reisgezelschap bestaat, kun je een appartement boeken. Het appartement Ooijpolder is geschikt voor twee personen, het appartement Waalzicht voor vier tot zes personen en het appartement Smedery voor zes tot acht personen. Een appartement bij deze Bed en Breakfast Nijmegen boek je al vanaf €75,- per nacht. Klik hier om jouw appartement te boeken en geniet binnenkort van het prachtige Nijmegen.

Looproute /fietsroute met overnachting in Nijmegen

Hoe heerlijk is het om je een weekendje terug te kunnen trekken in de natuur? Even weg van het drukke leven en tot rust komen in een prachtige omgeving? Nijmegen kent een prachtige natuur waar je diverse wandelroutes en fietstochten kunt volgen. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat je een mooi onderdeel mist. Alle accommodaties van deze B&B Nijmegen zijn op loopafstand van zowel het station als de natuur, de Waalkade en het centrum te vinden. Als je een fietstocht Nijmegen met overnachting wil boeken, kun je altijd contact opnemen met gastvrouw Rianne en gastheer Wim. Zij vertellen je maar al te graag over de verschillende wandelroutes Nijmegen met overnachting en fietstochten die er te volgen zijn. De eigenaren van deze Bed en Breakfast Nijmegen kennen deze stad maar al te goed. Als je benieuwd bent naar wat er allemaal in de oudste stad van Nederland te beleven valt, kun je gerust contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bed en Breakfast Gelderland

Heb je plannen om binnenkort een midweek of weekendje weg te organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een overnachting in of rondom Nijmegen. Smedery biedt accommodaties in de volgende regio’s: Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Druten, Ewijk, Winssen, Bergharen, Hernen, Batenburg, Horssen, Puiflijk, Beneden Leeuwen, Boven Leeuwen, Lent, Oosterhout, Elst, Ooij, Ooy, Valburg, Cuijk, Gendt, Gennep, Goch, Grave, Groesbeek, Heumen, Kleve, Kranenburg, Malden, Millingen, Mook, Middelaar, Plasmolen, Overasselt, Nederasselt en Wijchen.

Appartementen B&B De Smedery: ook voor groepen op zoek naar een accommodatie of geheel huis

B&B De Smedery: 0248200735 of 0653920033 of bekijk onze kamers die je kunt boeken!

Je bent van harte welkom en loop samen als groep naar de Waalkade of het centrum om te genieten van de stad, shoppen, lekker wandelen of struinen, fietsen, mountainbiken of gewoon een terrasje pakken. Nijmegen heeft tenslotte de hoogste terras dichtheid van Nederland.

Je bent van harte welkom, Soyez la Bienvenu, herzlich willkommen, bienvenido, welcome.

Salut,

Wim & Rianne.