B&B de Smedery | Nijmegen

TopStoffen | Augustijnenstraat 9

Als gastvrouw Rianne van B & B Appartementen de Smedery beveel ik Topstoffen van harte aan. Wekelijks loop ik even binnen, meestal met mijn man en gastheer Wim om weer even te snuffelen in de ruime winkel aan de Augustijnenstraat. Iedere week vind ik weer een aantal leuke lapjes om weer mee aan de slag te gaan. Meestal staan Pa en Ma en en soms met hun zoon, een hartelijke Pakistaanse familie, samen in de winkel. Dat is even wat anders als je jarenlang op verschillende markten gestaan hebt in Amsterdam, Zaandam, Nijmegen, Almere, Arnhem. ” Na al die jaren markt waren ze aan verandering toe. ” Daarom werd besloten om in 2018 een stoffenwinkel te openen in Nijmegen aan de Augustijnenstraat 9, vlakbij Plein 1944. ” Dat was voor ons iets totaal anders dan op de markt je waren slijten. Onze zoon zit op het ROC in Nijmegen en studeert het vak Textiel. Onze jeugd denkt anders en doet anders. Daarom zijn we in 2020 onder zijn aanvoering onze online webshop begonnen: topstoffen.com

We bieden heel veel betaalbare stoffen aan voor kinderen en ouderen met een groot aanbod, fournituren, tafelzeil en topkwaliteit Hollandse WAX in zowel de winkel als via onze webshop.

Wij zijn nog dagelijks bezig om het assortiment (online) aan te vullen.

Onze winkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 9:30 tot 18:00.

Kom eens langs in onze winkel.

Daarnaast maken wij ook gordijnen op maat in onze winkel. We hebben een ruim assortiment transparante vitrages, semi- transparante inbetweens, overgordijnen, en verduisterende stoffen (black-out).

Wij hebben ook een webshop: topstoffen.com waar de meeste stoffen online staan en fournituren etc. Wij zijn nog dagelijks bezig om het assortiment online aan te vullen. Online bestellen is daarom ook mogelijk en makkelijk op onze webshop. Voor vragen kunt u altijd mailen of bellen. U kunt uw bestelling ook gratis afhalen in Nijmegen! Verzending kost voor Nederland bedragen altijd €5,95.

Rianne: en als u me ooit langs ziet komen in een zelf gemaakte jurk van TOPstoffen dan kunt u aan de Ooysedijk 13 bij B & B Apartementen de Smedery even naar het patroon vragen.

Salut,

Rianne