B&B de Smedery | Nijmegen

Bedrijfsbezoek of genieten van Nijmegen

Voor een bedrijfsbezoek of genieten na het werk en in het weekeinde van Nijmegen, wandelen in Ooijpolder of fietsen in het Rijk van Nijmegen. Vanuit B&B appartementen Smedery kan het allemaal.

B & B Appartementen De Smedery is een pand van 1807 (het oudste deel) dat volledig duurzaam is gerenoveerd (energie label A); De accommodatie beschikt over zonnepanelen waardoor het pand voor energie 100% zelfvoorzienend is: een zogenaamde energie “0” woning:
Appartement Ooypolder 2 personen;
Appartement Waalzicht 4 -6 personen;
Huis Smedery (appartementen Ooypolder en Waalzicht) 4 -6 personen;
VERWEN Appartement Nimma: 2 -4 personen

Bijvoorbeeld ons Nimma VERWEN appartement is geschikt voor 2 personen of een gezin van Pappa en mamma met 2 kinderen, met eigen ingang, in het centrum van Nijmegen aan de machtige rivier de Waal (Rijn); heerlijk om je partner (en jezelf) lekker te verwennen; dat kan natuurlijk ook met vriend(en) en vriendin(nen), familie, gezin, (oud) studenten, reünie die graag een weekeind vieren. Het is hier allemaal mogelijk; in 5 minuten lopen jullie naar het centrum van Nijmegen, terwijl je midden in de natuur verblijft;
Nimma is een 2 kamer appartement van 120 m2: slaapkamer met kingsize springbox waterbed van 2x matras van 100 x 220 cm met TV aan het platfond (een aparte beleving als je met je hoofd in het kussen TV kunt kijken); woonkamer + TV (slaapbanken); ligbad met TV; de stort douche is een sensationele beleving. WC met uitzicht op de waal; eigen keuken met inductie gasfornuis en oven; sodastream; espresso koffie apparaat; eigen veranda met uitzicht op de waal en de stad; beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Maak een mooie stadswandeling, ga lekker stappen, culinaire genieten in de stad (5 min. lopen, vraag naar onze tip restaurants), fietsen (gratis) wandelen of mountainbiken (gratis) in de landelijke omgeving van de Ooypolder. 5 stadsparken: 25 min lopen van trienstation (of 10 minuten met de bus); er is altijd iets te beleven. Een ideale uitval basis voor je weekendje weg of een (midweek) week vakantie met jouw vrienden. In overleg en na telefonische overeenstemming worden honden tegen meerprijs toegelaten;

Nijmegen is nummer 1 toeristen stad van Europa voor 2022 categorie 18 tot 35 jaar.
Niet voor niets wordt vaak gezegd: “Nijmegen is de stad waar ik gestudeerd heb en ik ga een nooit meer weg”. Recent op het NOS journaal: Ik heb gestudeerd in Amsterdam, Groningen, Enschede en Nijmegen. Nijmegen is veruit de leukst van de 4.