B&B de Smedery | Nijmegen

Partners

Info over VisitNijmegen

In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Zo geeft een wandeling langs de wijngaarden en over de heuvels bij Groesbeek je instant ontspanning. Richting het westen proef je hoe vruchtbaar de Betuwe is en droom je weg in het romantische Land van Maas en Waal. 

Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland. Vanaf de Waalkade loop je – via wandelbrug de Ooypoort – zo de natuur in en strandjes op. Of steek met één van de drie stadsbruggen de Waal over naar het indrukwekkende Rivierpark.

Info over IntoNijmegen

Aanleiding voor het maken van de bezoekerswebsite is de behoefte om meer informatie te bundelen en alles wat Nijmegen te bieden heeft voor de bezoeker nog beter in beeld te brengen. Samen staan we sterker. Op de website intonijmegen.com wordt veel informatie van de individuele partner websites samengebracht en de site heeft de oude websites van bovengenoemde partijen vervangen.

IntoNijmegen is ontwikkeld voor Nijmegenaren die hun eigen stad opnieuw willen ontdekken en iedereen die naar de stad toe wil. Je vindt hier nieuws en informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven. 

Info over Toeristen Informatie NEDERLAND

Nijmegen is dan wel de oudste stad van Nederland, deze culturele hotspot is alles behalve stoffig. De inspirerende musea, historische gebouwen en bijzondere kunst ligt er voor het oprapen. Het Rijk van Nijmegen ademt cultuur en historie! De stad is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen, en ook in de omgeving heeft zich in vroegere tijden veel afgespeeld. Vandaag de dag zijn er nog steeds sporen van die tijd. In het Rijk van Nijmegen wandelt u langs historische locaties, bekijk prachtige kunst in musea en doe nieuwe ervaringen op. In twee dagen tijd krijgt u een goede indruk van de sfeer van de oudste stad van Nederland, met haar levendige omgeving in Gelderland.