B&B de Smedery | Nijmegen

groepsaccommodatie

Als groep een reünie of een weekeinde feest vieren

Ook als groep een reünie of weekend feest vieren?

accommodatie voor groepen

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 10 personen. (oud) studenten, vrienden, vriendinnen, reünie die graag een weekeinde feest vieren. Het is hier allemaal mogelijk! Maak een mooie stadswandeling, ga lekker stappen, culinaire genieten in de stad, fietsen, wandelen of mountainbiken in de landelijke omgeving van de Ooypolder. Een ideale uitval basis voor je weekendje weg of een (midweek) week vakantie met jouw vriendengroep. Niet voor niets wordt er vaak gezegd, Nijmegen is de stad waar ik gestudeerd heb en ik ga er nooit meer weg. Recent op het NOS journaal: Ik heb gestudeerd in Amsterdam, Groningen, Enschede en Nijmegen. Nijmegen is veruit de leukst van alle 4.

Groepsaccommodatie in Nijmegen Gelderland, dichtbij het centrum van Nijmegen

Je verblijft in een karakteristiek pand (eigen ingang) uit 1817. Het is slechts 5 minuten lopen naar de Waalkade en het stadscentrum! Daarnaast loop of fiets je zo de natuur in. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers! Parkeren is geheel gratis op eigen terrein. Wil je Nijmegen verkennen op de fiets? Vraag naar onze gratis fietsen! Buiten kun je samen met je groep ook nog heerlijk genieten van een BBQ in de zon op jullie eigen terras! Wil je met je groep een feestje organiseren? Neem dan contact op met gastheer Wim. Wim gaat je de juiste weg wijzen.

Ontdek samen met je vrienden groep Nijmegen de oudste stad van Nederland

Is jullie groep op zoek naar oprechte (Brabantse) gastvrijheid? De eigenaren vertellen je graag alle hotspots en bezienswaardigheden van Nijmegen en omgeving: uitwaaien, zwemmen, chillen en struinen aan Waal strand, de boeiende scheepvaart, wandelen, historie van de Waal in de Bastei, museum Valkhof, fietsen in het groen, een gezellig terrasje, Holland Casino aan de Waalkade en cultuur in Nijmegen: Old City, Young Vibe; boordevol activiteiten. Laat jezelf en jou vrienden groep inspireren! Geniet van jullie verblijf in Nijmegen de oudste en misschien wel de gezelligste stad van Nederland.

Appartementen B&B De Smedery: ook voor groepen op zoek naar een accommodatie of geheel huis

B&B De Smedery: 0248200735 of 0653920033 of bekijk onze kamers die je kunt boeken!

Je bent van harte welkom en loop samen als groep naar de Waalkade of het centrum om te genieten van de stad, shoppen, lekker wandelen of struinen, fietsen, mountainbiken of gewoon een terrasje pakken. Nijmegen heeft tenslotte de hoogste terras dichtheid van Nederland.

Je bent van harte welkom, Soyez la Bienvenu, herzlich willkommen, bienvenido, welcome.

Salut,

Wim & Rianne.