B&B de Smedery | Nijmegen

Eigenaar de Smedery loopt de 22ste Kroegentocht Knotsenburg

Alaaf,

Als eigenaar, Wim van de Ven, van B & B Appartementen de Smedery te Nijmegen heb ik de Kroegentocht in Knotsenburg helemaal uitgelopen. Het lijkt er op dat dit een straf was! Integendeel: Ik heb geweldig genoten en alle kroegen bezocht. Eén Café was, door drukte van de vele aanwezige dweilorkesten, lastig binnen te komen (aan het begin en aan het einde geprobeerd), Café Goossens.
Heidi’s Skihut ben ik gewoon vergeten omdat ik er langs gelopen ben, en dus gemist heb. Deze zet ik dus nu nog even in het zonnetje: Heidi’s Skihut

ik heb nog even nagebabbeld met George van le Café aan de Grotestraat . Dat was extra gezellig en we hebben gesproken over hoe het misschien nog een tikkeltje beter kan!

Ik geef een complimenten aan de organisatie door de St.Stevenskrupers van CV de Knotsenburg

Het was prima voor elkaar. Volgende jaar weer.

Merci et Salut,