B&B de Smedery | Nijmegen

Groepsaccomodatie weekenden 2024

Welkom bij B&B Appartementen De Smedery – Uw (t)huis in Nijmegen Centrum!

Op zoek naar een weekeindje er tussen uit met vrienden of familie in het bruisende Nijmegen? Ontdek de charme en het comfort van B&B Appartementen De Smedery, waar groepen tot 15 gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf.

Geniet van het voorrecht om wakker te worden op een van de mooiste plekjes van Nijmegen centrum, omringd door de historische pracht van deze levendige stad. Onze appartementen bieden een harmonieus evenwicht tussen modern comfort in een authentieke pand, waar u zich direct thuis zult voelen.

Met nog weekenden beschikbaar in 2024, is dit uw kans om een plekje te veroveren voor een onvergetelijk verblijf. Na een rustgevende nacht kunt u de energie van Nijmegen voelen terwijl u de bruisende straten verkent, vol met gezellige cafés, restaurants en levendige bars.

Of u nu wilt genieten van het rijke culturele erfgoed van de stad, een wandeling wilt maken langs de prachtige Waal, of wilt opgaan in het bruisende nachtleven van Nijmegen, bij De Smedery bent u altijd dicht bij alle actie.

Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw weekendje weg bij B&B Appartementen De Smedery. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel uzelf onder in de unieke charme van Nijmegen!

Telefoon: 0653920033 of 0248200735

E-mail: info@smedery.com

Website: www.smedery.com

Salut, Rianne & Wim