B&B de Smedery | Nijmegen

Le Café, de frisse versie van een gezellige bruine kroeg

Le Cafe Nijmegen

Wanneer je tijdens je verblijf in B&B De Smedery op zoek bent naar een gezellig café dan is Le Café de plek in het centrum van Nijmegen ’the place to be’ voor een speciaalbiertje, cocktails, ruime keus aan goede wijn en heerlijke borrelhappen. Een frisse versie van een gemoedelijke bruine kroeg waar productkennis en goed getapte bieren hoog in het vaandel staan. Met 9 kranen en meer dan 70 verschillende bieren op fles hebben we voor ieder wat wils!

Activiteiten

In de zomer zijn er regelmatig proeverijen en oesterborrels. Tijdens de wintermaanden worden er veel spellen gespeeld. Wist je dat er wel 20 spellen op de piano liggen waar je gratis gebruik van kan maken! Ook organiseren wij verschillende gastronomische wandelingen, zoals de Wijnwandeling en de Nieuwjaarsloop, legendarische ”foute” Bingo middagen en uiteraard het touptoornooi waar mooie prijzen zijn te verdienen. Houd Facebook en  Instagram in de gaten voor alle activiteiten.

Live muziek

Met enige regelmaat hebben we live muziek in de kroeg. Akoestische sets van regionale muzikanten. Soms om actief te luisteren of te dansen of als achtergrondmuziek. Lekkere happen en een goede borrel mogen natuurlijk niet ontbreken op zo’n dag.

Zomerfeesten

In de maand juli staat de Grotestraat op zijn kop. De hele dag is er live muziek en is het één groot feest.

Carnaval

Tijdens carnaval kleurt de straat geel-blauw. Le Café is de residentie van CV de Deurdrievers . Een super gezellige vereniging die zorgt dat carnaval leeft in Knotsenburg.  In samenwerking met de dweilorkesten maken we er een doldwaze bedoeling van!

Locatie

Je vindt Le Café in de Grotestraat 6, 6511VD Nijmegen op slechts 15 minuten loopafstand (1,2 Km) van B&B De Smedery

 

Route naar Le Cafe