B&B de Smedery | Nijmegen

Waarom gasten van DNW = restaurant De Nieuwe Winkel graag overnachten in B&B de Smedery

Als je kiest voor BOTANISCHE GASTRONOMIE dan boek je een PRIVATE DINING bij DNW = De Nieuwe Winkel in Nijmegen.  Zo, dat is dan geregeld. Daarna ga je enthousiast aan de slag om een overnachting te boeken. Een exclusief diner met Botanische genieten vraagt dan ook om een overnachting met een thuis komen gevoel. Dat vind je bijvoorbeeld niet in een Hotel. Dat vind je gewoon bij B & B Appartementen de Smedery aan de Waal. In 20 minuten loop je op je gemak over de Waalkade naar de Nieuwe Winkel. En de wandeling terug door de Lange Hezelstraat bied je en gevarieerde wandeling aan om lekker te digesteren.

Wat heeft de Smedery te bieden aan appartementen:

  1. Nimma VERWEN Appartement (Bruid) Suite Penthouse zoal te bieden: Het is geschikt voor 2 tot 6 personen.
  2. Appartement Waalzicht is geschikt voor 4 tot 6 personen.
  3. Appartement Smedery is geschikt voor 6 tot 8 personen.
  4. Appartement Ooypolder is geschikt voor 2 personen.

We zijn 100% duurzaam met 37 zonnecollectoren, warmtepomp, energielabel A; 90% biologisch uit eigen tuin en streekproducten.

Parkeren doe je gratis op eigen terrein; Je hebt Gratis WIFI en 3x Smart TV. Ieder appartement heeft een eigen ingang en ligt in het centrum van Nijmegen. Nijmegen ligt aan de machtige rivier de Waal (Rijn) en dat is genieten. Het is heerlijk om op deze plek elkaar het ja-woord te geven en jullie zelf lekker te verwennen. Genieten kan natuurlijk ook met vriend(en) en vriendin(nen), familie, gezin, (oud) studenten, reünie die graag een weekeind vieren. Het is hier allemaal mogelijk en in 5 minuten lopen jullie naar het centrum van Nijmegen. Toch verblijf je midden in de natuur.

Eén van onze gasten aan het woord: de Eigenaar / Kok van een restaurant in Amsterdam komt bijvoorbeeld met zijn personeel genieten van een overnachting in Appartement de Smedery.
Op de vraag waarom hij voor de Smedery kiest: “Omdat er in Nijmegen niets anders te vinden is in het centrum om met een groep samen te overnachten.

En dan zijn de Nieuwe Winkel en B & B appartementen de Smedery heerlijk om van te genieten.

Heb je zin in een romantische overnachting dan kies je voor ons appartement Nimma. Met Nimma hebt een 2 kamer appartement van 120 m2: slaapkamer met kingsize springbox waterbed; het bed heeft 2x matras van 100 x 220 cm. boven het bed hangt een TV aan het platfond; het is een aparte beleving als je met je hoofd in het kussen TV kunt kijken;

Kom je met een groep dan heeft appartement Nimma met een woonkamer + TV (slaapbanken met toppers 3x) waarop je beter dan goed slaapt;

Verder is er in Nimaa aanwezig: ligbad met TV; de stort douche is een sensationele beleving; WC met uitzicht op de waal; eigen keuken met inductie gasfornuis en oven; ” sodastream ” en espresso koffie apparaat; eigen veranda met uitzicht op de waal en de stad; beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

Wandelen in de natuur of maak een mooie stadswandeling in Nijmegen: https://hetverhaalvannederland.ntr.nl/podwalks/nijmegen/

Ga lekker stappen of culinaire genieten in de stad (5 min. lopen, vraag naar onze restaurant tips) of reserveer onze gratis fietsen.

Geniet van de landelijke omgeving van de Ooypolder en het Rijk van Nijmegen. 5 stadsparken op loopafstand.

Onze B & B ligt op 25 min lopen van treinstation of 10 minuten met de bus.

In Nijmegen is altijd iets te beleven. B & B appartementen de Smedery is een ideale uitval basis voor je weekendje weg of een (midweek) week vakantie met jouw vrienden.

In overleg en na telefonische overeenstemming worden hondjes toegelaten.

De Smedery is een pand dat gebouwd is in 1807 (het oudste deel). Het hele pand is volledig duurzaam gerenoveerd (energie label A). De accommodatie beschikt over zonnepanelen met warmtepomp waardoor het pand voor elektriciteit 100% zelfvoorzienend is. Een zogenaamde energie “0” woning.

Nijmegen is nummer 1 toeristen stad van Europa 2022 in de categorie 18 tot 35 jaar.

Niet voor niets wordt vaak gezegd: “Nijmegen is de stad waar ik gestudeerd heb. En ik ga hier nooit meer weg”.
Recent op het  journaal: Ik heb gestudeerd in Amsterdam, Groningen, Enschede en Nijmegen. Maar Nijmegen is veruit de leukst van de 4.