B&B de Smedery | Nijmegen

Wat als we filmhuis | cinema | theater LUX niet hadden…!

Als je dan toch een dagje gaat genieten in de ringstraten van het Nijmegen Centrum dan kan er natuurlijik ook nog wel een filmpje achteraan:

Oppenheimer – LUX Nijmegen
Een epische thriller over de raadselachtige man achter de creatie van de atoombom.

 

Afgelopen donderdag was de stad gezellig vol. De terrassen varen gevuld met dagjes mensen. Naast dagjes mensen zijn er ook veel toeristen die gewoon van een midweek genieten. Er is genoeg te zien in Nijmegen en omgeving.

Voor een stadswandeling over o.a. de romeinen in de oudste stad Nederland kunnen we gebruik maken van de NPO: Het verhaal van Nederland

Je opent de App en klikt op de volgende link: varhaal van Nijmegen. Er staat een duidelijke beschrijving van hoe je aan de wandeling begint: je loopt naar het startpunten en de rest wijst zich vanzelf. Of kijk anders even naar de handleiding die in de App staat.

Succes.

In de stad aan de Waalkade hebben we Museum de Bastei met alles over Nijmegen. In de omgeving bezoekt u met plezier het Vrijheidsmuseum, het Afrika museum en Orientalis. kijk eens op hun sites wat ze te bieden hebben:

Als afsluiter van de avond biedt filmhuis – cinema – theater- LUX een ruim aanbod. Afgelopen donderdag even samen naar Oppenheiner geweest:

Ff een filmpje pakken bij LUX

En dat is dan een van vele kwaliteitsfilms die iedere week weer door LUX worden aangeboden in Nijmegen midden in het centrum.

Na afloop geniet je van heerlijke overnachting bij ons in B & B appartmenten de Smedery. Kom je voor een midweek dan bieden we je natuurlijk korting aan. Bel dan even: 0653920033 of 0248200735